Tjänster

Bellmanssvets AB tillverkar, monterar och svetsar ihop det mesta inom smide. Vi erbjuder tjänster inom byggnadssmide, plåtbearbetning, svetsning, kapning, reparationer, service och underhållssmide.

Räcken och Handledare

Vi tillverkar och monterar räcken och handledare av alla dess slag. Rundrör, fyrkantsrör eller plattjärn. Valet är ditt! Behöver ni balkongräcken, trappräcken, skyddsräcken, räckesstolpar för glas räcken eller räcken för utomhusmiljöer?
Vi tillverkar antingen efter era ritningar och önskemål eller helt måttanpassade lösningar för att möta just ert behov.

Grindar och Galler

Behov av en snygg grind till uppfarten eller inbrottsgaller till din lokal? Inga problem, det fixar vi. Vi tillverkar och monterar grindar med snygg design i olika typer av material.
Antingen efter en färdig skiss med era önskemål till måttanpassade lösningar där vi kan bolla förslag och komma fram till vad som passer er bäst.
Skydda lokalen med inbrottsgaller? Vi måttar, tillverkar och monterar inbrottsgaller åt er eller efter era mått och ritningar. Från enkla galler med rundstång till mer utsmyckade smides detaljer.

Staket / Stängsel

Intresserad av snygga smides staket i stål. Vi kan svetsa ihop ett mindre smides staket som avskärmning i trädgården för att skapa den där mysiga lilla känslan, eller behöver ni hundratals meter staket så ordnar vi det också. Antingen så kommer ni med ide`rna eller så erbjuder vi er olika lösningar och förslag där vi kommer fram till just erat staket.

Trappor

Vi bockar och svetsar även ihop mindre trappor som vi monterar åt er antingen efter färdiga ritningar eller måttanpassade lösningar för att lösa just era problem.
Har ni en befintlig trappa som behöver flyttas så ordnar vi det också.
Vi monterar även Weland trappor och deras övriga produkter.

Konstsmide

Har ni några drömmar som ni vill förverkliga?
Vi kan tillverka det mesta. Från snygga smideslyktor i tunnplåt och grövre material som lyser upp vardagen till era egna önskemål. Inom detta området sätter er fantasi gränsen! Lyktstolpar, huslyktor, trädgårdssmide, krukor, balkongbord, marschallhållare, smideshyllor. 
Berätta om dina drömmar så hittar vi en lösning att uppnå dom.

Service och underhållssmide

Mycket går att ordna på plats, med vår välutrustade servicebil kommer vi ut och hjälper er med era problem. Det kan vara allt från reparation av sandställningar, containrar, grävskopor, laga påkörda grindar, reparations svetsning, svetsa igen efter inbrott, montering av brytskydd.
Ring oss så kommer vi ut till er och ser hur vi kan hjälpa till med just erat problem.

Stålkonstruktioner

Vi erbjuder även byggnadssmide i form av tillverkning och montering av stålkonstruktioner i olika slag.
Som mindre avväxlingar, stålpelare, skärmtak, påkörnings skydd, entresol och portomfattningar mm.

Svets & smide i Stockholm - Jour 24/7

Bellmans Svets AB har byggt upp en stark rykte för kompetens och skicklighet inom smide och svets. Våra yrkesverksamma har en bred erfarenhet och är välutbildade för att hantera olika typer av projekt. Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund, och vår jourtjänst är inget undantag. Vare sig det handlar om reparationer, installationer eller akuta ärenden, kan du lita på vår expertis för att få jobbet gjort effektivt och med hög kvalitet.

Bellmans Svets AB – ditt val för svetsning och smide dygnet runt

Vi kontaktar dig

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss